Nieuwjaarsduik op de Trimaran

0

Den Helder – Voor het eerst in 2020 gingen de kinderen van basisschool de Trimaran maandag weer naar school. Traditiegetrouw met een ludieke opening op de tribune en een toast met (kinder)champagne en oliebollen in de klas. Dit jaar gingen alle leerkrachten toch echt nat. Ze moesten een heuse nieuwjaarsduik nemen op Trimaran Beach, natuurlijk tot grote hilariteit van alle kinderen. Sportdocent Jessica maakte er weer een potje van door zelfs even wat water richting tribune te gooien.

Of er oliebollen zouden zijn was nog even spannend. Voorgaande jaren werden die verzorgd door Buurthuis West End, maar dat kon dit jaar door omstandigheden niet doorgaan. Ook basisschool de Dijk uit de Schooten deed hier altijd aan mee en die hadden voor dit jaar een oplossing. Gelukkig mocht de Trimaran daar ook aan meedoen en zo konden zowel de leerlingen van de Trimaran als De Dijk een lekker oliebolletje snaaien.

Maar na al die feestelijkheden was het weer gewoon tijd om aan de gang te gaan. De gymlessen begonnen gelijk weer en dat was na de feestelijk vakantie eigenlijk nog niet eens zo gek.

.