Regio Noordkop zoekt verslaggevers

0

Den Helder – De lokale streekomroep Regio Noordkop, waar ook LOS Den Helder deel van uitmaakt, is op zoek naar verslaggevers. Er zijn op dit moment twee vacatures, voor een politiek verslaggever (0,8 fte) en een fulltime verslaggever voor tv en radio.

De omroep is uitverkoren deel te nemen aan een landelijke pilot die tot doel heeft de kwaliteit en vooral de journalistieke professionaliteit van de lokale omroep te verbeteren. Daartoe krijgen ze extra geld van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, waarvan ze de twee medewerkers moeten betalen. Hieronder de twee vacatures:

Vacature: politiek verslaggever (0,8 fte)
Regio Noordkop is op zoek naar een politiek verslaggever. Hij/zij doet verslag van de raadsvergaderingen in Den Helder en Hollands Kroon, bezoekt persconferenties en maakt verhalen over de politieke ontwikkelingen in de regio.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Het is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), twee radiozenders (LOS Radio, Noordkop Radio), een website (regionoordkop.nl) en is verder actief op social media.

We bieden een baan (betaald, geen vrijwilligerswerk!) met veel vrijheid en in eerste instantie een jaarcontract voor 0,8 fte, voor de periode van 1 maart 2020 t/m 28 februari 2021. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, in bezit is van rijbewijs B, journalistiek is opgeleid en enkele jaren ervaring heeft.

Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Vacature: fulltime verslaggever RTV
Regio Noordkop is op zoek naar een algemeen verslaggever voor radio en tv. Het werkgebied is de Kop van Noord-Holland, met de nadruk op Den Helder en Hollands Kroon.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Het is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), twee radiozenders (LOS Radio, Noordkop Radio), een website (regionoordkop.nl) en is verder actief op social media.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en journalistiek is opgeleid (of aantoonbare ervaring heeft met het maken van videoreportages). Hij/zij heeft ervaring met het maken van videoreportages en kan monteren met Adobe Premiere. Ervaring op het gebied van radio (maken van interviews en/of reportages) is een pre, evenals het bezit van rijbewijs B.

We bieden een baan (betaald, geen vrijwilligerswerk!) met veel vrijheid en in eerste instantie een fulltime jaarcontract met ingang van 1 maart 2020. Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.