Schoolvoetbal maakt zich op voor 93e editie

0

Den Helder – Voor de 93e keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april 2020 om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De organisatie, Stichting Schoolvoetbal Den Helder, heeft alle 26 basisscholen inmiddels een uitnodiging gestuurd en de teams kunnen tot 7 februari worden ingeschreven.

Er zal gestreden worden om de titels 8 tegen 8 en 6 tegen 6. De volgende categorieën strijden om die titels: meisjes en jongens in groep 7 & 8 vormen 8-tallen, de 6-tallen worden gevormd door meisjes en jongens in groep 5 & 6 en groep 3 & 4. Het toernooi wordt gespeeld op de woensdagen 25 maart, 1 april en 8 april 2020. Eventuele reservedatum is 22 april 2020.

Stichting Schoolvoetbal Den Helder laat weten dat het evenement ook in 2020 weer op vele enthousiaste sponsors kan rekenen. Daardoor is het opnieuw voor alle kinderen mogelijk om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen; schoolvoetbal blijft voor elk kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die mede mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC en FC Den Helder. Ook de vele vrijwilligers van de stichting zijn natuurlijk onmisbaar!

Kijk voor meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.