Storm blaast vlaggenmast van postkantoor

5

Den Helder – Op het oude postkantoor aan de Middenweg in Den Helder is dinsdagavond de vlaggenmast geknapt door de harde wind. Manschappen van de Helderse beroepsploeg hadden de eer uit te rukken voor de eerste stormschade in de Noordkop.

Voordat ze het pand binnen konden heeft de brandweer een hek en deur moeten forceren. Het pand wordt gerenoveerd en is hermetisch afgesloten. De vlaggenmast is weggehaald, waarna de situatie weer als veilig kon worden bestempeld.

5 REACTIES

 1. Firma Tuin krijgt wel de rekening gepresenteerd van deze brandweer inzet?
  Vanochtend hing er geen vlag aan de mast, vanmiddag heeft een bouwvakker van firma Tuin een vlag in top gehangen. Dit is vragen om problemen met deze weersvoorspelling.
  En de brandweer heeft een toegangshek moeten forceren? Meet Gemeente Den Helder weer met 2 maten (vriendjes versus normale inwoners)? Wij hebben bij de vereniging een sleutelkluis van brandweer voor het hek en het pand moeten aanschaffen twv € 600,- om het pand voor brandweer bereikbaar te houden.
  Benieuwd of we binnenkort op dit medium kunnen lezen dat de gemeente de rekening naar firma Tuin heeft gestuurd…..
  En wanneer gaat de firma Tuin (samen met van der Wal) eindelijk is betalen voor de schade die ze aangericht hebben bij het Zwembad….. Daar horen we ook nooit meer iets over?

 2. Ik weet dat ik ook kan zeiken, en vooral om het postkantoor, maar waar dit overgaat?

 3. Waar gaat dit over! Welke vereniging!? Bel Rob Scholte er even over op. Kan die ook nog iets aan jouw gezever toevoegen.

Comments are closed.