Bijeenkomst Mantelzorgers over waardering

0

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert dinsdag 25 februari om 13.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Den Helder. De bijeenkomst is in MFC Boerderij De Schooten.

Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Consulent mantelzorg Carine Allard begeleidt deze ontmoetingsgroep. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Den Helder en omstreken melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Het thema van deze bijeenkomst is waardering als mantelzorger. Wanneer voelen mantelzorgers zich gewaardeerd? En hebben zij waardering nodig? Mantelzorgers ontvangen tips om met waardering, of gebrek daaraan, om te gaan. De consulent past het thema aan wanneer blijkt dat andere zaken op dat moment belangrijker zijn. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.

Aanmelden
De bijeenkomst is op dinsdag 25 februari van 13.30 tot 15.00 uur in MFC Boerderij De Schooten, Gravin van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.