Iedereen geniet tijdens Benjamintoernooi in Julianadorp

0

Den Helder – Het De Jong Assurantiën benjamintoernooi is een maandelijks basketbaltoernooi voor teams van jongens en/of meisjes van 6 tot en met 10 jaar. Het toernooi in februari werd georganiseerd door JBC Noorderhaven. In Julianadorp genoten veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere supporters van de jongste basketbaljeugd van JBC, Noordkop, Dozy Den Helder, HBC en Hoppers.

Ook al is winnen niet belangrijk, de spelers en speelsters gaan altijd fanatiek voor de winst. Dit toernooi was de wedstrijd tussen de meiden van Den Helder 1 en het mixteam van HBC spannend. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het publiek genoot volop. Het werd een nipte overwinning voor het team uit Heerhugowaard: 25-24.

Het toernooi staat open voor teams uit andere plaatsen. Bij interesse kan er contact opgenomen worden met de organisatie via denhelderbasketball.nl. Het volgende toernooi is 1 maart in Den Helder.