Infoavond Samenloop voor Hoop

0

Den Helder – De SamenLoop voor Hoop houdt komende donderdagavond weer een bijeenkomst voor teampcaptains, toekomstige deelnemers, vrijwilligers en alle andere belangstellende. De avond vindt dit keer plaats in School 7.

De Samenloop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan deelnemers en lotgenoten stil bij kanker en vieren ze het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is.

De infoavond is voor teamcaptains van al ingeschreven teams, maar ook interessant voor mogelijke teamcaptains die popelen om mee te doen en nog geen team hebben ingeschreven of nog tips kunnen gebruiken voor acties om geld in te zamelen en hoe je je team en acties kunt promoten. Naast alle informatie die wordt gedeeld kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld met andere teamcaptains en wordt een beeld geschetst van deze mooie, ontroerende en gezellige dagen van de Samenloop voor hoop Den Helder. Dit evenement vindt dit jaar plaats op 13 en 14 juni.

De bijeenkomst word gehouden in de Bibliotheek aan de Keizersgracht 94 in Den Helder, aanvang 19.00 uur. Alle teams zijn welkom op deze avond. Contact: denhelder@samenloopvoorhoop.nl en meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/denhelder.