Reünie Van Loo School in de Pimpandoer

0

Den Helder – Erik Houweling organiseert zaterdag 29 februari een reünie van de helaas al afgebroken Van Loo School, die vroeger in Oud Den Helder heeft gestaan.

“Het is al is eerder geprobeerd, maar helaas is dit toen niet doorgegaan”, vertelt Erik. “Maar dit jaar gaat het wel gebeuren!” De locatie wordt café Pimpandoer op Willemsoord. De oud-leerlingen en leraren worden vanaf 20.00 uur ontvangen. “Het idee is ook om alle jaartallen bij elkaar te brengen, dit bleek via Facebook al direct een groot succes. Uit alle jaartallen zijn al aanmeldingen binnen en het ziet er naar uit dat er nu al rond de 200 oud-leerlingen aanwezig zullen zijn in de leeftijdscategorie 30-75, geweldig dus!”

De toegang is volledig gratis en er is uiteraard later op de reünie live entertainment en er worden ook oude foto’s getoond op een groot scherm. Leerlingen/leraren die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit alsnog doen via Facebook of per e-mail via Vanlooschool@outlook.com.