Stijging aantal WW-uitkeringen

4

Den Helder – Het aantal inwoners van Den Helder met een WW-uitkering is afgelopen maand met 8 procent gestegen, zo blijkt uit de maandelijkse cijfers van het UWV. Ontvingen in december 2019 nog 566 mensen een dergelijke uitkering, in januari 2020 was dit gestegen tot 611.

Den Helder is geen vreemde eend in de bijt, in de drie Noord-Hollands regio’s viel een stijging waar te nemen. “Deze stijging is een jaarlijkse trend”, aldus het UWV. In Noord-Holland Noord was de toename van uitkeringen met +8,2% vrijwel gelijk als landelijk, (+8,1%).

Ook in Hollands Kroon viel een toename waar te nemen, 5,7 procent. De stijging in Schagen bedroeg vijf procent en op Texel 17 procent.

4 REACTIES

  1. Wat gaat het weer goed in Den Helder. Kloppen deze cijfers wel. Eerst stijging. nu weer daling. Gaat zeker gelijk op met het klimaat, de zeespiegel en de stikstof. Iedereen is tevreden in Den Helder, nieuw stadhuis. Geen bouwer gaat naar Den Haag, geen boer, zorgverlener, Iedereen slikt alles voor zoete koek..

    • Omdat u kennelijk wat moeite met lezen heeft hierbij een hulpje; Citaat; “Den Helder is geen vreemde eend in de bijt, in de drie Noord-Hollands regio’s viel een stijging waar te nemen. “Deze stijging is een jaarlijkse trend”,

      • Maar die zelfde “”trend”” , wordt in het voorjaar “”gevierd”” als een enorme overwinning. Met toeters en bellen en koeien letters aangekondigd in de pers als dat de werkeloosheid is gedaald.l

  2. Wat interesseert uw hulpje mij nu , met uw vergoeilijkende commentaartjes , meneer Bordelo

Comments are closed.