Twee gewonden bij steekpartij op Willemsoord (update)

14

Den Helder – Even voor 04.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, werd bij de politie gemeld dat er een steekincident had plaatsgevonden op Willemsoord nabij de horecagelegenheden. Twee mannen zouden hierbij gewond zijn geraakt.

De twee gewonden, een 19-jarige en een 22-jarige man, beiden afkomstig uit Den Helder, werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Een 18-jarige inwoner van Den Helder werd aangehouden als verdachte.

De politie heeft meerdere getuigen van het incident gesproken en de recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht. Beide slachtoffers mochten na behandeling het ziekenhuis verlaten. De 18-jarige verdachte is ingesloten.

14 REACTIES

 1. ik snap die gasten niet die met wapens uitgaan, dan ben je toch niet goed bij je hoofd en wil je rotzooi trappen dus als het mis gaat zo als nu ook weer is het met voorbedachte rade en zou er keihard gestraft moeten worden

  • Zou mooi zijn net als de politie in de Filipijnen optreden.
   Laatst gezien met Ellie lust,daar doen ze niet moeilijk met zulke figuren.
   Gelijk een kogel der door heen en zo kom je snel van bepaalde figuren snel af.
   Gelijk duidelijk voor de andere figuren.

 2. Moet een dode vallen voor ze hier wakker worden. Verhuizen naar Willemsoord was toch maar niet zo’n goed idee..

  • Onzin, Er wordt gesproken in het bericht , in de buurt van een horeca bedrijf. Dat wil nog niet zeggen , dat het verhuizen van de horeca een niet zo,n goed idee. was Dit had net zo.goed in de buurt van ieder horeca bedrijf in de stad kunnen gebeuren. U grijpt de plaatsaanduiding van dit voorval aan, om het besluit tot verplaatsing van de horeca in een kwaad daglicht te stellen.

   • ach kom, er zijn toch iedere keer incidenten op Willemsoord, het is begonnen toen die hachee lounge er zat en nu de kroegen verhuisd zijn is het alleen maar verder gegaan met de overlast en incidenten

 3. Nu gooien we er maar weer een Helderse ambtelijke drogreden tegen aan: Als het nieuwe stadhuis er staat, gaat het stukken beter. Dan komen deze incidenten niet meer voor.

  • Tuurlijk, de regenten van de stad , draaien ook weekend en nachtdiensten. Onze opperbobo,s handhaven het veiligheidsplan 24/7 persoonlijk. Krijgen , ook net als vroeger , een cel voor boefjes onder het nieuwe stadhuis, waar de bobo,s de sleutel van hebben.

 4. Toen op het hoogtepunt alle horeca nog in de spoorstraat-koningstraat was ,zaten ze verspreid over een veel groter gebied.Door de overgebleven horeca te concentreren zoals nu het geval is,krijg je een heleboel uitgaanspubliek bij elkaar op een relatief kleine plek.Tel daarbij op :het toegenomen drugs gebruik(coke,speed,pillen) en je hebt een brandhaard waarbij een kleine irritatie genoeg is om de boel te doen ontvlammen.

  • Ah ja, ze zaten verspreid over een groter gebied; geheten de Koningstraat waar de bekende zaken …….. juist ja; naast elkaar zaten.

   • Ik heb het over het hoogtepunt van de horeca.Toen er nog veel meer cafe’s waren .Vanaf het Koningsplein t/m de Breewaterstraat en tot het eind van de Spoorstraat.
    (Waarschijnlijk scheet je toen nog in je luier)
    En niet over 3 geleden toen het al gedaan was met de gezelligheid en de laatste 6 kroegen idd over 25 meter verspreid zaten.

    • Ja want vroeger stond er niet overal beveiliging, werd je niet continu gefouilleerd, werden messen niet verstopt in prullenbakken… alsjeblieft zeg, wat een onzin… vroeger was het ook niet rozengeur en manenschijn.

 5. het is weer een zaterdag, ben benieuwd wat voor narigheden gepleegd op het beruchte Willemsoord we morgen weer mogen lezen

 6. Overdag valt het allemaal wel mee, je moet er alleen niet laat in de avond lopen in iedergeval niet alleen.. er lopen gasten rond die je graag willen beroven…

Comments are closed.