Voorstelling Mister Geraldi op lokale tv

0

Den Helder – De lokale streekomroep Regio Noordkop brengt komend weekeinde de recente goochelvoorstelling van Mister Geraldi op tv. De voorstelling “Mister Geraldi en de nieuwsgierige Dora” wordt zowel op zaterdag als zondag integraal uitgezonden.

Geraldi laat de kinderen weer genieten van een daverende show, waarbij zijn nieuwsgierige en brutale schoonmaakster Dora zal assisteren. Tenminste dat hoopt Geraldi, maar als hij plotseling wordt weggeroepen ziet Dora haar kans schoon om in alle goochelspullen te snuffelen. Hoe zal dit aflopen?

De voorstelling is tijdens de voorjaarsvakantie opgenomen in de KeyKeg-zaal van theater De Kampanje. Het programma duurt ruim een uur en wordt zaterdag 29 februari om 16.00 uur en zondag 1 maart om 09.00 uur uitgezonden via Regio Noordkop TV.

Regio Noordkop TV is bij Ziggo te vinden op kanaal 41 en bij KPN op 1463. Kijk voor overige frequenties op regionoordkop.nl/frequenties.