Wees waakzaam op fietsendiefstal bij station Zuid

15

Den Helder – Bij station Den Helder Zuid worden regelmatig fietsen gestolen. De politie meldt dat de sloten van deze fietsen vaak opengebroken worden aan de achterzijde van een stenen gebouwtje, gelegen aan het parkeerterrein aan de Nieuw Den Helder zijde.

“Ziet of hoort u dat dit weer gebeurd? Neem dan direct contact op met de politie via 112”, aldus het verzoek van de Helderse politie. Zelf slachtoffer van fietsendiefstal? Doe dan aangifte. Dit kan na afspraak op het bureau of via internet.

15 REACTIES

 1. De Politie, kan het opnemen in de surveillance ronde ? Maar hebben ze al bedacht natuurlijk.

  • Den Helder de meester in het zoeken naar uitvluchten om op het gat te kunnen blijven zitten,
   hier hebben ze vast de grond waar de fietsenstalling op staat overgedaan aan NS en zullen ze heel handig de verantwoordelijkheid wel weer afschuiven op de NS

 2. Er is hier alleen maar ellende geweest fietsen worden gestolen en vernield ik heb een keer gebeld en gewacht tot ze kwamen niet dus … Word tijd dat ze station van Den Helder verplaatsen naar zuid genoeg plek en parkeerplaats .. Je moet hier in de avond niet alleen op het station zijn…

 3. Dit gebeurt overal… Bijna op geen enkel station kun je des nachts je fiets laten staan… Oud barrel neerzetten en er rekening mee houden dat ‘ie wel eens gestolen zou kunnen worden…

  • wil je hiermee zeggen dat we het maar moeten accepteren dat er steeds meer criminaliteit is in deze stad?

    • ik heb groot respect voor politie en daar zul je mij niet tegen aan zien trappen, alleen van handhaving en het ambtelijke apparaat daar omheen heb ik geen hoge pet op, die mogen wel eens wat leiding krijgen, bijvoorbeeld van de politie

 4. Ja, er mag toch zeker wel wat meer gebeuren dan alleen bewoners vragen op te letten en te melden als ze iets verdachts zien. Ik denk juist dat als er al zo lang een crimineel probleem is er best wel wat hardere maatregelingen genomen mogen worden; of dan maar even schijt hebben aan die privacy wetgeving en toch echt camera beveiliging ophangen. En te zeggen dat je daar maar een oud barrel moet neerzetten en hopen dat hij er nog staat als je terug komt; is toch te zot voor woorden dat je maar moet HOPEN dan mensen jouw spullen niet stelen? Dan wordt criminaliteit eerder norm dan uitzondering. Politie doet goed z’n werk maar als het niet mogelijk is dat zij constant surveilleren op deze locatie, dan kunnen ze wel wat hulp gebruiken voor bewijsmateriaal zoals video beveiliging. Er staat volgens mij in de wet ook dat je van andermans spullen af dient te blijven, als men daar geen gehoor aan geeft waarom hebben zij dan wel recht op privacy? Maar dat zal wel aan mij liggen…?

Comments are closed.