Zware mishandeling in Quelderduijn

2

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Quelderduijn, afgelopen zondag 23 februari. De zware mishandeling vond plaats tussen 01.00 uur en 02.00 uur, ten tijde van het carnavalsfeest.

Daarbij is een man zodanig hard in zijn gezicht geslagen dat hij op de grond viel. Terwijl hij op de grond lag is hij vervolgens in zijn gezicht geschopt. Daarbij heeft hij zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval, alsmede naar (camera) beeldmateriaal. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 en vermeld het registratienummer 2020036668.

2 REACTIES

  1. Wat een lafbek(ken), hiermee toon je wel je zwakte om iemand na te trappen terwijl hij hulpeloos op de grond ligt, dan ben je echt ziek in je hoofd. ben benieuwd of degene die het gezien heeft zich zal melden ..

  2. Ik hoop wel dat de dader(s) bekend worden , het enige wat ik kan zeggen,
    Wat een Laffe streek.

Comments are closed.