Arrestatieteam haalt vrouw uit woning IJsselmeerstraat

1

Den Helder – De politie heeft zondag aan het begin van de middag in Den Helder een vrouw aangehouden die mogelijk in bezit was van een vuurwapen.

Bij de arrestatie was de IJsselmeerstraat tussen de Texelstroomlaan de Bijlweg afgesloten. Meerdere politievoertuigen (zowel zichtbaar als burgerauto’s) waren aanwezig, evenals een ambulance (uit voorzorg) en een busje van het arrestatieteam.

De politie had informatie binnengekregen dat er mogelijk iemand in een woning zat met een vuurwapen. “Voor onze veiligheid en de verdachte werd besloten het arrestatieteam in te zetten”, zo laat een woordvoerder weten. “Er is een vrouw aangehouden en nader onderzoek moet uitwijzen of er inderdaad sprake was van een vuurwapen.”

1 REACTIE

  1. En ? had die vrouw een vuurwapen of niet ? of was dit weer zo”n overtrokkern reactie op iemand met geestelijke problemen ?

Comments are closed.