Cliënt Noorderhaven besmet met corona

8

Julianadorp – Ook op het terrein van ’s Heeren Loo in Julianadorp is deze week een besmetting met het coronavirus vastgesteld. Directeur Peter Droog meldt in een brief aan omwonenden dat ondanks alle voorzorgsmaatregelen een cliënt positief is getest op Covid-19.

Direct bij het vermoeden van de mogelijke besmetting is de GGD geïnformeerd en zijn alle protocollen in werking getreden die al waren opgesteld. De betrokken cliënt en de direct betrokken zorgmedewerkers zijn geïsoleerd om verdere besmetting van anderen te voorkomen. De medebewoners van deze cliënt worden om deze reden op de groep gehouden. Alle hygiënemaatregelen zijn nog verder aangescherpt.

8 REACTIES

  1. Leuk verhaal van die directeur, maar hoe verklaart hij dat ons zelfs expliciet wordt verboden handschoenen schorten en mondkapjes te dragen, dat iedereen gewoon lekker mag binnenwandelen etc ondanks onze geuite zorg. Die zorg uite wij al twee weken en vandaag nog kregen we te horen dat we niets mochten doen. Dit wordt op noorderhaven een grote catastrofe.

  2. Dat is helemaal niet waar, er is openbaar verzocht het terrein niet te betreden en niemand verbiedt ons om beschermingsmaatregelen te treffen. Er is geïnventariseerd waar het nodig is, of kan zijn en verder kan iedereen materiaal aanvragen.

  3. Stop alsjeblieft met verwijten en beschuldigingen. Dit is, als vader van een bewoner, angstaanjagend nieuws.

  4. Mijn neef is ook een bewoner daar en een zoon van een kennis ook ze mogen al drie weken al nergens heen laten ze hun personeel controleren of ze in het buitenland zijn geweest voor de winter sport of met de carnaval Brabant geweest zijn

  5. Fiets je over Noorderhaven dan zie je bewoners en verzorgers nog in groepjes van 5 a 6 mensen hutje mutje bij elkaar lopen. Over 1,5 meter gesproken. Ja dat is vragen om…….Nu staat er bord verboden voor recreanten, maar wie zijn recreanten?? Gewone burgers die een wandelingetje maken of camper houders.

  6. Wat jij je blijkbaar niet realiseert, is dat deze mensen zorg nodig hebben. Waarbij wij dichterbij moeten komen, dan die 1,5 meter (aankleden, tandenpoetsen, smeren van zalfjes etc). Sowieso snappen velen niets van die 1,5 meter. Wat jammer dat je stelt dat we er om vragen. We doen ons uiterste best om deze mensen zo goed mogelijk te begeleiden en verzorgen in deze (voor hun extra) moeilijke tijd. Er is verzocht om liever even niet te komen hardlopen of fietsen, wanneer je hier niet woont of werkt, ook voor jouw veiligheid! Zo kunnen deze mensen ook nog enigszins naar buiten.

  7. Wat jij je blijkbaar niet realiseert, is dat deze mensen zorg nodig hebben. Waarbij wij dichterbij moeten komen, dan die 1,5 meter. Zij houden geen rekening met die 1,5 meter. Dit snappen ze vaak niet. Wat jammer dat je stelt dat ‘we’ er om vragen. We doen ons uiterste best om deze mensen zo goed mogelijk te begeleiden en verzorgen in deze (voor hun extra) moeilijke tijd. Er is verzocht om liever even niet te komen hardlopen of fietsen, wanneer je hier niet woont of werkt, ook voor jouw veiligheid! Zo kunnen deze mensen ook nog enigszins naar buiten.

  8. Lin
    Sorry hoor. Jullie doen beslist je best.Misschien toch wat aandacht dat er dan niet het volledige pad in beslag wordt genomen als er tegemoet komende mensen aan komen.

Comments are closed.