Dit jaar ook geen Dag van de Muziek

1

Den Helder – De werkgroep van de Dag van de Muziek heeft besloten de 26ste editie van de Dag van de Muziek voor 2020 af te gelasten in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus.

“Het bewaken van de gezondheid van de deelnemers, de onzekerheid na 1 juni en het feit dat deelnemers zich onvoldoende kunnen voorbereiden op deze muzikale dag heeft de werkgroep gebracht tot dit besluit. We vinden het enorm jammer, maar gezondheid is het belangrijkste en we gaan ons weer vol inzetten voor volgend jaar.”

De Dag van de Muziek stond gepland voor zaterdag 6 juni.

1 REACTIE

  1. gaan ze nu voor ieder afgelast evenement een stukje plaatsen?
    doe dat lekker in één verzamel stuk, alle evenementen tot 15 juli worden zoiezo afgelast want het is nu veel te moeilijk om nu iets te plannen vanwege de onzekerheid rondom dit virus, leuk is het niet maar het is niet anders nu, hopelijk volgend jaar weer beter als de mensen zich tenminste aan de regeltjes gaan houden, anders gaat het nog langer duren maar dat maakt sommigen niet uit en die blijven lekker uit autoramen spugen en meer van dit soort asociaal gedrag vertonen

Comments are closed.