Getuigen gezocht van straatroof

2

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof, zondagmiddag 1 maart. Een man werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen.

Op zondag 1 maart deed een 51-jarige man op het politiebureau aangifte van beroving. De man had rond 15.05 uur een afspraak om een duur merkhorloge van onbekenden te kopen in de Slingerbeekstraat. Daar eenmaal aangekomen, werd hij door twee mannen bedreigd met een wapen, mishandeld en beroofd. De daders gingen ervandoor met zijn persoonlijke bezittingen.

Informatie die het onderzoek verder kan helpen? Zondagmiddag iets verdachts gezien in de omgeving van de Slingerbeekstraat? Geef dan tips door via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2 REACTIES

  1. In de Slingerbeekstraat en ze vermelden geen signalement van de daders, dan weet je al genoeg.

Comments are closed.