Grote drukte bij de coffeeshop (update)

30

Den Helder – Het nieuws dat alle horeca zondag om 18.00 uur dicht moest vanwege de maatregelen rond het Coronavirus bracht in rap tempo heel wat mensen op de been. De coffeeshops in de Koningstraat kregen met grote drukte te maken. Blijkbaar wilden veel Nieuwediepers nog even een voorraadje aanschaffen, nu het nog kon.

Het kabinet kondigde zondag aanvullende maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus aan. Alle horeca moet tot 6 april dicht, net als de scholen, kinderopvang en sportclubs.

Overigens betekende de maatregel dat de horeca om 18.00 uur dicht moest en dat lukte niet overal. De politie besloot tot handhaving.

30 REACTIES

  • Stond je zo vroeg nog in je pyjama ? Das rennen hè zo vroeg om aan je dampertje te komen.

 1. Idd wel heel kort door de bocht.. maar coffeeshops met zulke rijen hoezo niet verslaafd??

   • Daar heb je toch gewoon olie voor zonder verslavende middelen, wat een lul verhaal. Je bent dan gewoon een junk, want dat ben je tegenwoordig met dat zware spul. Belachelijk

     • Ik slik ook dagelijks een shitload aan voorgeschreven medicijnen. Doe ik niet voor mijn plezier. Ben ik dan ook verslaafd?

      Wiet is voor mij een aanvulling op. Rook liever een jointje dan de *pam die ik ook van de Neuroloog kan krijgen. (heb liggen)

     • Een verslaving is een overweldigende behoefte aan en afhankelijkheid om een bepaald middel te gebruiken. Meestal is dit een substantie als drugs, alcohol of nicotine. Men kan ook verslaafd zijn aan eten, geneesmiddelen, koffie of snoep. Een verslaving kan psychisch en-of lichamelijk zijn

      niets over plezier, zegt u het maar

  • Inderdaad, ik ben verslaafd aan WC papier. Ik verdom het namelijk om alleen mijn vinger te gebruiken.

 2. Heeft iemand daar nog politici waargenomen ? Of ambtenaren ? Of wethouders ?

  • Roel Prins. Geen flauw idee. Deze jongen komt nooit in een coffeeshop. Natuurlijk wel in de plaatselijke Horeca maar dat wordt de komende drie weken ook niks gezien die dan ook allemaal gesloten zijn.

  • op de tweede foto zie ik een paar ambtenaren met van die fel gele strepen op hun jas

 3. alle kansloze kneuze die nog effe gauw van die stinkzooi gaat halen met de auto en alle regel aan hun suf geblowde reet lappen en onder invloed aan het verkeer deel nemen

 4. Wil je weten waar RB woont ? dan heb je nu je kans.Bij het horen van het nieuws dat de shop’s sloten heeft hij direkt een grote vlag gehesen in zijn tuin.

 5. Dat zal wel verstrekkende gevolgen gaan hebben voor de prijzen en de de handel in drugs.
  De rechtbanken doen alleen nog de belangrijke zaken.
  Taakstraffers naar huis gestuurd.
  Straks : politie en gevangenis bewakers ook ziek.
  Gedetineerden ook naar huis…………………………….

 6. Rammelt van de verslaafden in Den Helder. Je bent toch echt ziekelijk verslaafd als je voor een joint in de rij gaat staan. En maar janken dat men het financieel zwaar heeft.

 7. Ik wist niet dat er in Den Helder zoveel verslaafden zijn in, mijn god hebben zij geen hulp nodig dan .. dit gaat voor sommige misschien wel te lang duren ..

 8. Afhalen bij restaurants mag weer :dus ophalen bij het deur luikje van de shop ook.

Comments are closed.