Helderse Zomerfeesten naar terrein voor gebouw 66

0

Den Helder – Deze zomer kan van 31 juli tot en met 2 augustus weer gegeten, gedanst en gefeest worden tijdens de Helderse Zomerfeesten op Willemsoord. Het driedaagse gratis festival bestaat uit een foodtruckfestival, een concert aan de werf, zomercarnaval en open podium optredens.

“Vorig jaar was het ondanks het slechte weer wederom een succes. Optredens van Maan, The Euro’s, het zomercarnaval en de foodtrucks trokken het plein vol”, aldus organisatoren Daniël Albers, Marius Mahabir, Djeyan Autar en sinds kort Edwin Wilms.

“Met Wilms BV opnieuw als hoofdsponsor proberen we er dit jaar weer een mooi feest van, voor en door Den Helder neer te zetten, met een vernieuwende line up zowel qua artiesten als qua foodtrucks. Wel op een andere plek, want dit jaar verplaatsen we, in goed overleg met Willemsoord BV, naar het terrein voor gebouw 66, waar vorig jaar ook het stadshartfeest werd gehouden.”

Programma
Vanaf vrijdag 31 juli opent het grootste openlucht restaurant van de Noordkop weer om 16:00 uur. Het hele weekend kan lekker gegeten worden bij de foodtrucks van Foodtruckfestival Den Helder. Begin van de avond start het Concert aan de Werf, met muziek voor een ieder. Zaterdag is het traditiegetrouw tijd voor brassbands, tropische klanken en Caribische gezelligheid bij Zomercarnaval Den Helder. Zondag is er een open podium, waarbij we aanstromend talent en lokale muzikanten een podium willen bieden om hun kunsten te vertonen.

Aan het volledige programma wordt nog gewerkt. Het laatste nieuws en meer informatie over de Helderse Zomerfeesten is te vinden op de facebookpagina van Helderse Zomerfeesten en op www.heldersezomerfeesten.nl. Artiesten die willen optreden kunnen een mailtje sturen naar info@heldersezomerfeesten.nl. En ook foodtrucks die mee willen doen kunnen zich inschrijven op www.heldersezomerfeesten.nl/foodtruck.