Historisch Weekend afgelast

4

Den Helder – De organisatie van het Historisch Weekend heeft besloten de editie van dit jaar te annuleren. Rond het thema Italië zouden eind juni een weekend lang tal van historische voertuigen te zien zijn op Willemsoord. Ook stonden activiteiten gepland in de Stadshal en LOS radio zou beide dagen live verslag doen van het evenement.

“Helaas hebben we moeten besluiten het Historisch Weekend voor dit jaar af te gelasten”, vertelt voorzitter Nico Slopsma. “Het lijkt wellicht aan de vroege kant, maar de voorbereidingen zijn uiteraard al geruime tijd in volle gang. De komende weken zouden we tal van grote beslissingen moeten nemen en ook echt serieus kosten moeten maken. Gezien de onzekere situatie in het land konden we niet anders dan nu deze beslissing nemen.”

Het Historisch Weekend stond gepland voor zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020. Er wordt niet gezocht naar een datum later dit jaar, de organisatie richt zich nu op 2021. Het thema voor dat jaar blijft Italië.

4 REACTIES

    • Maar gezien het feit dat nog niemand weet hoe dit nieuwe virus zich verder gaat gedragen heel verstandig. Het leven in de streken waar dit begon schijnt terug te keren naar normaal, maar niemand weet op dit moment of dat van lange duur is of alleen maar een pauze. In de VS bereiden ze zich voor op ‘golven’ die tot 18 maanden kunnen duren. We zullen het zien.

      • zolang de mensen doen alsof er niets aan de hand is, lekker even hoesten in de rij voor de kassa en de verdere adviezen niet opvolgen gaat dit inderdaad nog tot sintjuttemis duren ja

  1. zou DHA de teller eigenlijk even moeten resetten en op “463 dagen te gaan” zetten?

Comments are closed.