HoutenBoten Festival beslist op 1 mei

1

Den Helder – De vraag of het HoutenBoten Festival op Willemsoord dit jaar doorgaat wordt pas op 1 mei beantwoord, zo laat de organisatie weten. De organisatie achter de Jutterhavendagen en het Festival zijn niet bij elkaar gekomen, maar hebben wel overleg gehad. “We hebben er veel zin in, maar wachten af, net als de rest van de wereld. Achter de schermen werken we wel verder, maar met gepaste energie…”

“We wachten af en nemen een beslissing op 1 mei. Wat die beslissing is weten we nog niet; het zou uitstel kunnen zijn, uitstel tot een datum nog dit jaar, september of zo. Anders wordt het een afstel, het nu niet door laten gaan en volgend jaar opnieuw organiseren.”

Het festival staat gepland voor 3, 4 en 5 juli. Voor meer informatie: Bert van Baar, info@dutchwoodenboatfestival.nl.

1 REACTIE

Comments are closed.