Maak kennis met tennis tijdens open dag TVJ

0

Julianadorp – Tennisvereniging Julianadorp (TVJ) houdt zondag 22 maart haar jaarlijkse Open Tennisdag. Dat gebeurt op haar eigen banen aan de Zanddijk 51. Het programma omvat een ontvangst voor jong en oud op het park, activiteiten voor de jeugd, minibaantje.

Leden van het bestuur, de verschillende commissie en de tennisleraar zijn aanwezig om iedereen kennis te laten maken met het mooie tennisspel en er wordt verteld over het lidmaatschap van tennisvereniging Julianadorp. Ook is er gelegenheid om zelf een balletje te slaan met de trainer of een lid van TVJ. Voor nieuwe leden heeft TVJ een introductie-lidmaatschap gecombineerd met een aanbod om tegen gereduceerd tarief de eerste tien tennislessen te volgen.

“Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de TVJ”, nodigt de vereniging uit. Het open huis voor iedereen begint om 12.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Informatie over TV Julianadorp is ook te vinden op de website www.tvjulianadorp.nl en op de facebook www.facebook.com/tvjulianadorp