Meerdere woninginbraken in Den Helder en Julianadorp

1

Den Helder – De politie meldt dat zaterdag overdag drie woninginbraken zijn gepleegd. Eerder in de week was ook al sprake van ongenode visite.

In de Roerstraat is zaterdag tussen 19.15 en 19.25 een raam geforceerd. Of er wat weg is, is niet bekend. In de Johannes Brinkostraat is tussen 18.15 en 22.30 een raam geforceerd. Hier zijn goederen weggenomen. En bij een woning in de Clematisstraat is tussen 10.50 en 21.10 een deur geforceerd. Hier zijn eveneens goederen weggenomen. Wie rond genoemde tijdstippen in deze omgeving wat gezien of gehoord heeft, kan contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

De afgelopen week was er eveneens ingebroken op de Meester Tigchelaarstraat, Azaleastraat (2x), J.S. Kleijnstraat, Dirk Schrijverstraat, C.G. Geusstraat, A.J. Cristalstraat, Duinroosstraat en de Brouwerstraat. Sluit ’s nachts en overdag de deuren goed af, plaats goede sloten op deuren en ramen. Iets gezien of gehoord? Bel de politie!

1 REACTIE

Comments are closed.