Ook Julianapop afgelast vanwege coronacrisis

1

Julianadorp – Met pijn in het hart laat de organisatie van Julianapop weten dat de 27e editie van het festival niet doorgaat. Met de uitbraak van het coronavirus en de momenteel geldende richtlijnen en maatregelen in ons land, is de toekomst voor Julianapop 2020 te onzeker.

Dit is de eerste keer dat het evenement, dat zou plaatsvinden op 20 juni 2020, wordt afgelast. “Het lijkt misschien vroeg, maar het is onduidelijk hoe de wereld er over een maand uitziet. Laat staan over drie maanden. Het laten doorgaan van het evenement weegt niet op tegen de eventuele (gezondheid)risico’s voor bezoekers, vrijwilligers, artiesten en de wellicht nog te nemen maatregelen
van het RIVM. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles en op dit moment zijn deze niet te garanderen.”

“Dit neemt niet weg dat het geen makkelijke keuze was, integendeel. Als stichting is het bovendien financieel gezien een te grote gok om verder te gaan met alle voorbereidingen in deze vreemde, onzekere tijd. Al deze overwegingen tezamen hebben het bestuur doen besluiten het festival dit jaar te afgelasten. De online kaartverkoop is per direct stopgezet. Voor iedereen die al in het bezit was van een kaartje voor Julianapop 2020, bestaat de mogelijkheid het aankoopbedrag terug te krijgen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zal spoedig bekend gemaakt worden.”

Het bestuur bedankt de vrijwilligers, sponsoren en bezoekers voor de steun die zij dit jaar al hebben mogen ontvangen. “Vrijwilligers stonden al te trappelen, sponsoren stonden weer klaar
om het evenement te steunen en bezoekers kochten alweer massaal kaarten. Houd dit vooral vast voor zaterdag 19 juni 2021, dan gaan we er weer een mooi feest van maken met z’n allen!”

1 REACTIE

  1. zo zal langzamerhand alles voor dit jaar wel afgelast gaan worden denk ik, is jammer maar beter voor de gezondheid, nu maar hopen dat de medemens zich ook aan de voorschriften gaat houden zodat het wat sneller onder controle is, maar met de huidige mentaliteit zal dat wel nooit gebeuren

Comments are closed.