Ook Rondje Kleinkunst uitgesteld

0

Den Helder – Ook Rondje KleinKunst is uitgesteld. “Als nieuw bestuur hadden we ons er zo op verheugd: Rondje Kleinkunst op eerste paasdag. Het programma was al helemaal rond, we hadden bijzondere acts geboekt en we stonden in de startblokken om jullie dat te melden, maar daar stak het coronavirus een stokje voor!”

“De situatie is op dit moment erg onzeker en we weten niet of het verbod op evenementen na 6 april van de baan is. Daarom lijkt het ons het beste om Rondje Kleinkunst uit te stellen naar een later moment dit jaar”, meldt de organisatie. “We vinden het heel erg jammer, maar dit is overmacht! We gaan hard aan het werk om de artiesten te verplaatsen en een alternatieve datum te zoeken. Zodra we meer weten stellen we iedereen uiteraard direct op de hoogte.”

Vooralsnog gaat het eerste Timorparkfestival (opvolger van Parade op de Kade) op Hemelvaartsdag gewoon door, maar ook dat kan de organisatie natuurlijk niet garanderen. “De veiligheid van onze bezoekers staat voorop.”