Schoolvoetbal voor dit jaar afgelast

1

Den Helder – Het schoolvoetbal in Den Helder is voor dit jaar volledig afgelast. Dat meldt organisator Ron van der Graaf woensdag. Uiteraard ligt ook aan deze beslissing de situatie rond het coronavirus ten grondslag.

“We hadden nog wel wat alternatieve data, maar dan zouden we hoe dan ook met andere evenementen in de knoop komen”, aldus Van der Graaf. “En ook de scholen hebben normaal gesproken natuurlijk een vol programma en dat zal dit jaar, als ze straks weer open kunnen, nog veel hectischer zijn.”

De eerste wedstrijddag van het schoolvoetbal stond gepland voor komende week en was al geannuleerd. De hoop was op 1 april te kunnen beginnen, maar na de verlenging van de maatregelen tot 6 april was ook dat geen optie meer. “We hopen nu volgend jaar weer een mooi toernooi te kunnen organiseren.”

1 REACTIE

  1. het is even vervelend maar goede acties om de verspreiding van dit virus te verminderen en lijkt me dat niemand zal zeuren over de maatregelen

Comments are closed.