Verhuizing gemeente naar Kerkgracht uitgesteld

10

Den Helder – Ook de verhuizing van de gemeentelijke organisatie naar de Kerkgracht is met een maand uitgesteld, in verband met de maatregelen rond het coronavirus.

Woensdag 6 mei (indicatiedatum) wordt de eerste werkdag aan de Kerkgracht, in plaats van maandag 6 april. Verdere berichtgeving omtrent de opening wordt later bekend gemaakt, aldus de gemeente Den Helder.

10 REACTIES

 1. In verband met het coronagriepje is mijn reactie een maand uitgesteld. Cheers!

 2. Valt de atmosfeer in het gebouw aan de Bijlweg waar over ze zo klaagden dan toch wel mee?

 3. Harry Nieuwenhuizen van de Rabo geeft aan:

  We zijn blij dat we het huurcontract voor nog een periode kunnen verlengen en we de gemeente nog iets meer kunnen faciliteren en onze eigen dienstverlening vanuit deze mooie plek kunnen voortzetten.
  Er is sprake van een goede win-win situatie en we maken gezamenlijk gebruik van de ruime faciliteiten die dit pand biedt.” Gemeentesecretaris Robert Reus: “Ik sluit me daarbij aan, daarbij is het is fijn dat alle werknemers van de gemeente nu een goede werkplek hebben.”

  Als de gemeente maar niet de hoofdprijs heeft geboden voor het huren van dit pand.
  De werkelijkheid is dat de RABO zich in de handen mag wrijven dat er een huurder voor dit pand is gevonden. Reken maar dat ze daar opgelucht zijn.
  De RABO raakt niet meer van dit pand af, alleen nog voor een bodemprijs, zouden de gemeentelijk onderhandelaars dat beseffen?
  Eens te meer de kans om voor relatief weinig kosten de Stadhuis problematiek op te lossen.
  De combinatie Kerkgracht en Kooypunt volstaat en de heilloze discussie op Willemsoord komt daarmee teneinde!

  Martien Rietveld

Comments are closed.