Afvalbrengstation ook open op 5 mei

0

Den Helder – Het blijft druk bij afvalbrengstation Schootenweg, zo laat de gemeente weten. En ook de komende weken verwacht HVC grote drukte op het afvalbrengstation. Mooi weer, voorjaarschoonmaak, coronatijd en meivakantie: veel inwoners gaan opruimen.

De gemeente vraagt haar inwoners het afval nog even thuis te houden als dat mogelijk is. Kan dat niet? Probeer dan het dan door de week weg brengen. Op vrijdag en zaterdag is het drukker dan op andere werkdagen. Houd in elk geval rekening met de kans op lange wachttijden.

Het afvalbrengstation is ook dinsdag 5 mei open (van 08.00 tot 16.00 uur). Zo probeert HVC iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en spreiding van aanlevering te bevorderen.

De openingstijden buiten 5 mei om zijn: van ma t/m vrij van 8.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.