Auto’s uitgebrand, getuigen gezocht

3

Den Helder – De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van brandstichting. In de nacht van maandag op dinsdag zijn tussen 00.00 uur en 03.30 uur meerdere auto’s uitgebrand. Dat gebeurde op het parkeerterrein van de M. Harpertszoon Trompstraat, gelegen tussen de Polderweg, Wilhelminastraat en W. de Withstraat.

Mogelijk zijn er mensen die iets hebben gezien of gehoord en weet iemand of er mogelijk camera’s in de nabije omgeving van het parkeerterrein aanwezig zijn. Wie in verband met het bovenstaande informatie heeft kan telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer 0900-8844.

3 REACTIES

  1. het zou je auto zijn, verschrikkelijk, sterkte en mocht het brandstichting geweest zijn hoop ik dat de daders gepakt worden en de schade op hun verhaald kan worden

  2. In de wilhelmina straat hangen 2 buiten camera’s.
    Verder ben ik super kwaad dat kinder misbruik gewoon mag. ( Ja er loopt een pedofiel vrij rond in den helder. Dit is mijn verhaal waar ik nu mee deal!!! )
    En dan ook nog het excuus gebruiken dat alle pedofielen vrij uit gaan omdat we nu met corona zitten.
    Maar actie ondernemen op auto’s in de brand steken kan wel??? Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij dat ze dat wel doen!! Maar pak ook andere criminelen op zoals pedofielen!!

Comments are closed.