Gewonden bij aanrijding scooter en bestelbus

2

Den Helder – Bij een aanrijding op de kruising van de Ruyghweg met de Bassingracht zijn maandagochtend twee jonge meiden gewond geraakt. De twee zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een snorscooter met twee opzittenden kwam hard ten val na een aanrijding met een bestelbus. De bestuurder van de bestelbus kon de aanrijding niet meer voorkomen. Twee ambulanceteams hebben de dames gestabiliseerd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan de auto bleef beperkt, de scooter is er erger aan toe.

2 REACTIES

  1. Gelukkig houdt een ieder daarzich keurig aan de verkeersregels om zo ongelukken te voorkomen….. sarcasme….

  2. sterkte voor slachtoffers, woon zelf in visbuurt en als ik dan uit de zijstraat van de gracht kom waar ik van rechts kom en kijk hoeveel fietsers en scooters met een noodgang doorrijden…tja eigen schuld dan. (hier kan ik niet oordelen overigens was er iet bij.

Comments are closed.