Kunstuitleen op zaterdag open om te ruilen

0

Den Helder – De Kunstuitleen gaat vanaf nu elke zaterdag open van 11.00 tot 15.00 uur. Dit biedt klanten de gelegenheid kunst te ruilen. De entree van de VVV en Kunstuitleen is echter op slot. Wie gebruik wil maken van de ruiloptie dient te bellen met het telefoonnummer dat vermeld staat op de deur van de entree.

De deur wordt dan geopend door Jouke Mellema, van de gelijknamige lijstenmakerij gevestigd in de Kunstuitleen. Hij zal noteren welk kunstwerk de klant terugbrengt en, nadat een nieuw kunstwerk is uitgezocht, noteert hij ook welk kunstwerk weer wordt meegenomen. “We kunnen onze klanten op deze manier toch zoveel als mogelijk van dienst zijn”, laat de Kunstuitleen weten.

Vragen kunnen worden gesteld via het mailadres: ingebee@xs4all.nl.

www.kunstuitleen-denhelder.nl