Rotary schenkt 150 paaspakketten aan de Voedselbank

7

Den Helder – Het is al een jaarlijkse traditie, maar dit jaar nog meer nodig! De Rotary Club Den Helder verzorgt rond Pasen elk jaar Paaspakketten voor de cliënten van de Voedselbank, zodat ook zij extra fijne dagen kunnen hebben.

Nu, in deze voor iedereen moeilijke tijd, is het nog meer nodig om ervoor te zorgen dat de Voedselbank geen “nee” hoeft te verkopen aan haar cliënten. Reden voor de Rotary Club Den Helder om, met hulp van Budget Food uit Julianadorp, dit jaar wat extra te doen in het aantal Paaspakketten en de inhoud ervan.

Op de foto overhandigt Willem Fritzemeijer van de Rotary Club Den Helder de pakketten symbolisch aan Nico Bais, de voorzitter van de Helderse Voedselbank.

7 REACTIES

 1. Opa’s laatste kunstje. Hebben Rotarians geen probleem met coronamaatregelen, gaan bij hun de zaken goed? of doen ze straks een beroep op een noodfonds? Daar zal oud- CDAwethouder van finacien en verzekeringsbobo Bais wel een mouw aan passen. Vestzak-Broekzak. Mag Innerwheel niet meedoen? de Rotary blijft een male-chauvinistic clubje

 2. Mandy Zeikstra, just zeiken om what to zeiken to have?

  Mooi initiatief, kijk wat meer naar elkaar om in deze tijden van angst en nood.

 3. Beste Mandy,

  Jij slaat de plank finaal mis met jou opmerking, de Rotary club staat voor het helpen van mensen in goede en slechte tijden.
  Veel leden zijn ondernemers die desondanks deze moeilijke tijd hun ziel en zaligheid inzetten om er toch wat moois van te maken voor al die mensen die het nodig hebben.

  Gr DH

  • Ja is wel goed DH, even niet in het pulletje van de Helderse goegemeente of je slaat de plank mis of je kunt beledigd worden. Nu wen er maar aan.

   Gr Mandy.

Comments are closed.