Rotary zet vrijwilligers in het zonnetje

5

Den Helder – Veel lof gaat in deze moeilijke tijd uit naar de medewerkers in de zorg (in de breedste zin van het woord). En dat is natuurlijk volkomen terecht, maar naast deze zorgmedewerkers zijn er nog zoveel meer mensen die vaak in de luwte zorgen voor de zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving.

Om die mensen, die vaak als vrijwilliger hun werk doen, een hart onder de riem te steken zorgt de Rotary Club Den Helder, met dank aan Kapiteyn (flower bulbs, our nature) in Breezand, ervoor dat bloem/bollenpakketten worden afgeleverd aan de vrijwilligers van de Voedselbank en het hospice Zorg aan Zee in Den Helder.

Ook worden 300 dozen met zomerbloeiers geschonken aan Noorderhaven/’s Heerenloo in Julianadorp. De woningen, cliënten en medewerkers staan daarmee ook extra in het zonnetje!

5 REACTIES

  1. Mooie blijk van waardering voor onze vrijwilligers. Mensen die onbetaald zich inzetten voor anderen. Geef die trol toch geen voer R.B.

Comments are closed.