Spelend kind gewond bij aanrijding

1

Den Helder – Bij een verkeersongeval op de Ruyghweg, ter hoogte van de Van Steijnstraat, is maandag een kind gewond geraakt. Meerdere ambulances en hulpdiensten werden gealarmeerd. De Lifeliner uit Amsterdam werd opgeroepen en heeft met de ambulance een rendez-vous gehad bij de N9, ter hoogte van de Stolpen. Hier is de trauma-arts overgestapt van de helikopter naar de ambulance en met het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gereden.

De Ruyghweg is lange tijd afgesloten geweest voor onderzoek door het Verkeerongevallenanalyse (VOA) team van de politie. De 54-jarige bestuurder is voor een verklaring meegenomen naar het politiebureau, dit is gebruikelijk. De buurt reageerde geschokt. Het jonge slachtoffer is overgebracht naar het AMC.

1 REACTIE

  1. Daar mag ook helemaal niet geparkeerd worden, als die auto’s er niet gestaan hadden was dit leed niet overkomen…..

Comments are closed.