Stadhuis opent 6 mei aan de Kerkgracht

3

Den Helder – De publieksbalies en het klantcontactcentrum van de gemeente Den Helder verhuizen binnenkort naar de Kerkgracht 1. Als gevolg van deze verhuizing is het niet mogelijk op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei contant te betalen. Betalen met pin is wel mogelijk.

Vrijdag 1 mei is het niet mogelijk om paspoorten, rijbewijzen en ID-bewijzen aan te vragen of op te halen. Het stadhuis is tot 12:30 uur alleen geopend voor het doen van een geboorteaangifte. Tot 13.00 uur is het mogelijk telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken.

Stadhuis gesloten
Maandag 4 mei en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is het stadhuis, vanwege de verhuizing naar de Kerkgracht, gesloten. Op woensdag 6 mei opent de gemeente om 11:00 uur weer de (nieuwe) deuren aan de Kerkgracht 1. Telefonisch is de gemeente vrijdag 1 mei vanaf 13:00 uur tot maandag 4 mei 11:00 uur niet bereikbaar.

3 REACTIES

  1. hoop dat het ze straks zo goed bevalt dat ze de grootheidswaanzin plannen Willemsoord laten varen en op deze mooie locatie plus Kooypunt blijven, kan makkelijk in de huidige digitale wereld en nu met de Corona crisis kunnen ze al heel goed thuiswerken oefenen

  2. 6 mei? Dan ben ik verhinderd. Moet naar de herdenking van Pim Fortuyn.
    Dit gebouw is mooi zat voor dit dorp, veel geluk er mee.

Comments are closed.