Stadspartij: behoud Paviljoen van Toen, desnoods met crowdfunding

5

Den Helder – Desnoods met crowdfunding, maar het Paviljoen van Toen moet open blijven. Dat stelt Stadspartij Den Helder, die Vrijwaard oproept de deze week gestopte diensten overeind te houden.

“Met grote teleurstelling heeft de Stadspartij kennis genomen van het besluit van Vrijwaard om het Paviljoen van Toen, de boodschappen PlusBus en bureau opstap direct te eindigen. Juist deze voorzieningen werd door mensen ontzettend naar uitgekeken. Lekker een stukje appeltaart bij het paviljoen als tussenstop bij de wandeling, het zit er straks niet meer in”, aldus de Stadspartij op haar website.

“Daarom roept de Stadspartij Stichting Vrijwaard op dit besluit te heroverwegen. Je kunt onze oudere inwoners juist in de ze tijden niet hun perspectief ontnemen. Begin desnoods een crowdfunding voor het behoud van het paviljoen, wij helpen wel, maar geef dit niet zomaar op!”

5 REACTIES

  1. er zou toch zo veel mogelijk zijn als ze niet allemaal achter die achterlijke stadhuisplannen bleven staan …

  2. Goedkoop scoren , daar is de Stadspartij goed in . In spelen op de onvrede die heerst onder de bevolking bij genomen besluiten. Zieltjes winnen voor de verkiezingen meer is het niet,

  3. Waarom heft de Stadspartij Den Helder zich niet op? Met de tegoeden en baten., kan Vrijwaard zijn paviljoen openhouden. Dat noemen ze een win-win situatie.

Comments are closed.