Unive schenkt tijdschriftenbon aan cliënten Omring

1

Den Helder – Corona heeft heel Nederland in zijn greep. Stichting Univé Noord-Holland Ledenfonds schenkt daarom 1.000 tijdschriftenbonnen aan cliënten van Omring om ze een hart onder de riem te steken. De cliënten kunnen de tijdschriftenbonnen goed gebruiken als afleiding in deze vaak eenzame periode.

De tijdschriftenbonnen worden verdeeld onder cliënten van Omring die te maken hebben met eenzaamheid en wel wat vermaak kunnen gebruiken. Het is fijn dat Univé aan de cliënten denkt. Een erg mooi gebaar. Met deze tijdschriftenbonnen kunnen cliënten zowel offline als online een tijdschrift naar keuze aanschaffen. Zo is er voor elk wat wils!

Omring werkt nauw samen met Univé. Houders van de Omringpas krijgen met de Thuiszorgpolis van Univé uitgebreide dekking voor mantelzorg en preventietrainingen. Coöperatie VGZ is daarbij de risicodragende zorgverzekeraar van de Univé zorgverzekeringen. Bovendien bieden zowel Omring als Univé in Noord-Holland Noord diverse producten, diensten en ondersteuning om Langer Thuis Wonen te ondersteunen voor onder anderen ouderen en chronisch zieken.

Het Univé Ledenfonds steunt maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op verbetering van onder andere zelfredzaamheid, sociale cohesie en gezondheid en support initiatieven die ten goede komen aan de gemeenschap. Met als doel cliënten van Omring te ondersteunen in deze periode heeft het Ledenfonds 1.000 tijdschriftenbonnen geschonken. Voor meer informatie: univeledenfonds.nl.

1 REACTIE

  1. als slechtste ziektekostenverzekeraar van nederland moet je toch wat om “goede” pr te krijgen.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.