Beknelling onder machine op begraafplaats

1

Den Helder – Een persoon is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de begraafplaats aan de Jan Verfailleweg in Den Helder. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, zo laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio weten.

Wat er precies is gebeurd kon zowel de woordvoerder van de politie als de veiligheidsregio niet vertellen, maar wel is duidelijk dat het slachtoffer ‘onder een kraantje’ terecht is gekomen. Veel hulpdiensten (inclusief de traumahelikopter) werden gealarmeerd en zowel politie, brandweer als ambulance kwam ter plaatse. Medewerkers van de brandweer hebben de persoon weten te bevrijden.

1 REACTIE

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.