Cadeaubon Postcodeloterij voor inwoners Huisduinen

15

Huisduinen – Een hele wijk (postcodegebied 1789, Huisduinen) valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Den Helder verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten
De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s er hun voordeel mee doen.

Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

15 REACTIES

 1. Natuurlijk,Huisduinen die kunnen wel een financiele opsteker gebruiken,allemaal minima daar…………..

  • Zou het een loterij moeten zijn met alleen maar prijzen voor minima en degene die meer dan minimum verdienen betalen. Kom uit je negatieve cocon en doe eens normaal mee met deze maatschappij. Jaap

  • “de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland.” is ook in Huisduinen bekend Piet. We kunnen het natuurlijk ook jouw door de strot drukken FlapD%$#@

   • citaat :” we kunnen het natuurlijk ook jou(met een w !! ) door de strot drukken”
    Daar uit maak ik op : je bent de Nederlandse taal maar beperkt machtig.
    “we ” dus jij en de rest van je Huisduiner vriendjes
    Inteelt dorp bij uitstek.
    Kom maar op als jij en je vrienden mij wat “door de strot willen drukken”

 2. Verplichte winkelnering?
  Idioterie!
  Ik wil zelf uitmaken waar ik mijn cadeau koop.
  In Sint Pancras of zo.

 3. Is dat dorpshuis niet van “Huisduiner belang” ?(lees eigendom van de burgemeester van Huisduinen)

 4. Postcodeloterij! Support die niet bedrijven als AH en Unilever door ieder jaar elk lid ´n bon ter waarde van 12,50 euro te geven, te besteden bij de Appie? Iets in het kader van ´de week van het gezond eten´ of zoiets. ´n Drie miljoen mensen krijgen zo´n sigaar uit eigen doos. En zaten er niet jaren achtereen entreebewijzen voor Stage Entertainment van Albert Verlinde in het maandelijkse prijzenpakket? Honderdduizenden, vaak luxe arrangementen voor producties als Miss Saigon, De tweeling. En Albert maar pochen dat er bij z´n producties wel 750.000 man langs het loket ging. Ja, allemaal plaatselijke ondernemertjes in zwaar weer. Laat me niet lachen. Verkade, Batavus, Hema, AH, Stage Entertainment, Tony Chocolonely, Maand in, maand uit. Hopelijk is er nu ´n kentering. Kan ´n winnaar zélf kiezen naar welke theaterproductie hij wil gaan, om zo ook kleine gezelschappen in leven te houden. Idem met kleine ondernemers. Desnoods die in Sint Pancras of Lutjebroek. Bijkomend voordeel daarbij is dat de pomphouder ook nog ´n graantje meepikt.

  En Piet, ´Daar uit maak ik op…´ is niet correct gespeld. ´Daaruit´, zonder spatie.
  Idem met ´inteelt dorp´. Deze samenstelling dient ook aaneen geschreven te worden. ´Inteeltdorp´.
  Gelukkig ben jij de Nederlands taal wél machtig, Piet. Op ´n paar kleinigheidjes na, dan!
  Overigens ´n grove opmerking van je. Als je Johan Derksen heette, kwam je hier niet mee weg.

 5. Dat laatste lijkt toch wel een beetje dreigende taal,net als eerder opmerkingen zoals”door mijn strot duwen.
  Maar ja het is bekent dat de bewoners “op Huisduinen” zich verheven voelen.
  Ze zien zich dan ook meer als het “Bergen” van Den Helder.
  Met een eigen bestuur en eigen regeltjes,en wellicht een eigen “ballotage comissie” wie er mogen wonen.
  Liever geen sociale woningbouw want dat trekt bewoners die niet bij ons passen.
  En laat Derksen er maar buiten.

 6. Piet, nu maak je er taalkundig gezien écht ’n klerezooi van. Ik zou er met gemak ’n uur mee kunnen vullen. Ga ik maar niet doen. Maar wie kaatst, kan de bal verwachten. Maakte jij niet die opmerking over de taalvaardigheid van ’n inzender (jouw, waar jou had moeten staan)?
  Dreigende taal? Je noemt Huisduinen ’n ‘inteelt dorp’. Zeer beledigend, nietwaar? Maar je kan dit ongestraft doen omdat je slechts je voornaam boven je ingezonden stukje zet. Laf.
  ‘Maar ja het is bekent dat de bewoners “op Huisduinen” zich verheven vullen. Weer zo’n aanname zonder onderbouwing. Drogreden noemen ze dat, Piet.
  Mocht je denken dat ik “op Huisduinen” woon: aan de Binnenhaven. Heb wél ’n aantal goede kennissen wonen in dat dorp. Geen van allen inteelt-producten. Goed volk, Piet.

 7. Sorry, Piet.
  Niet ‘vullen’, maar ‘voelen’. Heb je niet helemaal juist geciteerd.

  • Piet vergeet soms dingen.zoals dat inteelt meestal voorkomt op plekken waar geen effectieve sociale controle is .Als geboren en getogen Huisduiner weet ik gelukkig beter .Ik wens Piet veel wijsheid toe en de inwoners van ons mooie dorp veel water om bij de wijn of whiskey te doen xD

Comments are closed.