Dierenpolitie neemt hond in beslag

1

Den Helder – De dierenpolitie van Den Helder heeft afgelopen week een hond in beslag genomen wegens het onthouden van de nodige zorg. De eigenaar van de hond weigerde het behandelplan van de dierenarts uit te voeren, waarmee zij de hond de nodige zorg heeft onthouden.

De hond is na de inbeslagname door een dierenarts nagekeken en krijgt nu de zorg die hij nodig heeft. Tegen de eigenaar van de hond wordt een proces-verbaal opgemaakt. Tevens zal er een houdverbod worden aangevraagd bij de rechter.

1 REACTIE

  1. Heb je de tarieven van dierenartsen tegenwoordig gezien? Ik vermoed dat de boete aanzienlijk lager zal uitvallen. Maar gelukkig heeft deze hond de nodige zorg alsnog gekregen. Wie niet voor dieren kan/wil zorgen, moet niet aan dieren beginnen! (geldt ook voor sommige ouders met kinderen)

Comments are closed.