Drie auto’s betrokken bij ongeval Verkeerstorenweg

2

Den Helder – Drie auto’s waren dinsdagavond betrokken bij een aanrijding op de Verkeerstorenweg, ter hoogte van de McDonalds. Een van het restaurant komende auto stond te wachten op het verkeer toen deze hard aan de voorzijde werd geramd door een auto.

Deze auto was uitgeweken voor een andere auto en kon met een remactie de aanrijding niet voorkomen. De twee auto’s zijn dusdanig beschadigd dat ze niet verder konden rijden. De veroorzakende partij heeft geen enkele schade. Alle drie de bestuurders zijn ongedeerd.

De verzekering en een berger zijn ingeschakeld voor de verdere afhandeling.

2 REACTIES

  1. Het was toch de bedoeling dat dit kruispunt afgesloten zou worden? Of heeft McD daar een stokje voor gestoken omdat zij omzet belangrijker vinden dan verkeersveiligheid?

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.