Geen gewonden bij aanrijding Ruyghweg

14

Den Helder – Bij een aanrijding op de Ruyghweg zijn dinsdagavond geen gewonden gevallen. Wel was er flinke schade aan twee voertuigen.

Het ging mis op de kruising met de Lijsterstraat. Een auto van een pizzabezorger gaf geen voorrang aan een naderende auto. De automobilist op de Ruyghweg kon een aanrijding niet meer voorkomen. De klap was behoorlijk en van de Audi zijn de airbags in werking getreden. De voorkant van beide auto’s zit flink in elkaar.

Niemand raakte gewond. De auto’s zijn weggehaald door een berger.

14 REACTIES

 1. Het moest een keer mis gaan. De bezorgers van deze Pizzaboer rijden als gekken door Den Helder heen met een snelheid waarvan je denkt wordt het niet tijd dat de Politie ze eens een flinke bekeuring geeft want ze letten echt nergens op zoals ik zelf regelmatig moet constateren. Goed dat het alleen materiële schade is maar het had ook anders kunnen aflopen.

  • alhoewel deze pizzaboer met voorbeeldfunctie de kroon spant lijkt het wel of iedereen met een bedrijfsauto zich tegenwoordig niet meer kan gedragen in het verkeer, het motto “is toch niet van mezelf dus maakt niet uit” is alom vertegenwoordigd

   • Peter. Mijn vrouw die in de zorg werkt en door heel Den Helder heen fietst om haar cliënten te bezoeken wordt regelmatig geconfronteerd met deze hard rijdende pizzaboeren en dit moet ik dan ook vaak aanhoren wanneer zij weer thuis is en dat het dan net weer goed ging omdat er weer een rakelings langs haar heen knalde met de bedrijfsauto en voorrang nam om dat de persoon zo’n haast heeft. Nu is het een auto maar voor hetzelfde geld lig je als fietser plat op de weg en dan is leiden in last.

    • Ed, ben het roerend met je eens, don Assorgia’s koeriers rijden als dwazen, maar ik zie ook vaak genoeg groene bedrijfsauto’s van een bekende CV boer, blauwe en groene huizenverhuuronderhoudsbusjes, witte energieleverancier auto’s, wit kinderdagverblijf auto en zilvergrijze kinderdagverblijf busjes, witte taxi busjes, donkerbruine rederij auto, groene defensie auto’s en grijze en blauwe bussen, zwarte keukenboer bus, blauwe toeleveringsbedrijfsbus, en zo kan ik doorgaan ook alle verkeersregels aan de laars lappen terwijl het bedrijfslogo ook nog eens groot o de zijkant van de auto staat, we zitten met een mentaliteitsprobleem door een jarenlange afbraak van de handhaving en een totaal verkeerd beleid van het stadsbestuur in deze, maar ja wat kun je anders verwachten als de grootste boosdoener het hoofd is in de gemeenteraad

     • Onze bekende Pizzaboer weet van mij al heel lang dat ik nooit bij hem ga eten of iets besteld. Al zou hij mij dit gratis geven dan nog niet. Zolang hij in de Politiek zit zal je mij daar nooit zien en dat weet hij donders goed en terug komende op het artikel. Laat hij eerst maar de bestuurders van zijn wagenpark in toom houden. Lijkt mij zeer verstandig.

    • vraag me af hoe je de weggebruikers moet stimuleren om zich aan de regeles te houden en op te letten,u enig idee ?

     • Piet, Wat ook heel lang heeft gewerkt in de Fazantenstraat in Den Helder is een Snelheidsdisplay met een Smiley. Bij te hard rijden kreeg je een droevig gezicht of boos en bij normaal rijden een glimlach zo iets moet op meerdere plaatsen in Den Helder neergezet worden.

 2. Het moest een keer mis gaan. De bezorgers van deze Pizzaboer rijden als gekken door Den Helder heen met een snelheid waarvan je denkt wordt het niet tijd dat de Politie ze eens een flinke bekeuring geeft. Goed dat het alleen materiële schade is maar het had ook anders kunnen aflopen.

  • deze lieden komen in aanmerking voor een verplichte cursus bij het cbr op eigen kosten assochauffeurs

 3. Goeie reclame voor je toko dit! Voor mij nooit meer bij deze pizzeria!!! Nu is het blikschade maar de volgende keer ligt er iemand onder…

 4. Ze rijden hier allemaal te hard is compleet losgesagen hier in den helder en richting aan geven hoeft ook niet meer.politie zie je toch niet.

Comments are closed.