Nieuwe eengezinswoningen in Julianadorp

5

Julianadorp – Op Woonpark ‘t Laar in Julianadorp zijn deze week zes nieuwe eengezinswoningen in voorverkoop gegaan. De rij- en hoekwoningen zijn straks onderdeel van het zogenoemde Veld 3.

De afgelopen jaren was er veel veelbelangstelling voor de woningen in de jonge wijk Woonpark ’t Laar in Julianadorp. “Je woont hier in een duurzaam huis in een bestaande parkachtige omgeving”, zegt verkoopmanager Kiki Ongering van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost over de belangrijkste succesfactoren. Met de ontwikkeling van Veld 3 krijgt het succes van de voorlopers Veld 1 en Veld 2 nu een vervolg.

Op Veld 3 kunnen starters, gezinnen, 55-plussers en zelfbouwers straks comfortabel wonen in het groen. Er komen rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije kavels. De zes rij- en hoekwoningen met het duurzame Fijn Wonen-label die sinds deze week in voorverkoop zijn, gaan 1 juli officieel in verkoop. Het betekent dat geïnteresseerden zich vanaf nu al kunnen inschrijven.

Dit najaar gaan er nog eens 22 levensloopgeschikte woningen en twee-onder-een-kapwoningen en vijf vrije kavels in verkoop. Volgend jaar gaat de rest van Veld 3 in verkoop.

5 REACTIES

  1. Kunnen mooi al de nareizende zogenaamde familieleden in van Tjitske haar troetelkinderen die eerdaags aankomen hier……

    • De kans is niet groot, als u het door leest: het worden koop woningen. Trouwens: waar is de sociale woningbouw gebleven ? Volgens moi zijn de ” troetel kinderen ” vertrokken omdat ze geen betaalbaar huur huis kunnen vinden. Zo ja, worden ze gevolgd door een bijstandsgerechte BOA, en dat is ” toevallig ” mooi een slecht opgeleide ” Helderse ” blanke,……………. die moet ” werken ” omdat hij/ zij al jaren onder het minimum staat. ( Wat een raar bericht als het leest beste RB ).

      • Pand aan de Linieweg en Heemskerckstraat zijn ook koopwoningen en de ene is snel opgekocht door don Assorgia met zn kornuiten maar de ander is nu gewoon volgestopt met een zending Tjitkes knuffelkinderen

  2. Gemeente wil blijkbaar geen sociale huurwoningen omdat het ‘verkeerd volk aantrekt’. Met koopwoningen trek je een betere doelgroep naar de stad die financieel meer te besteden heeft. Tja …

Comments are closed.