Rustige maanden voor verkeerspolitie

1

Den Helder – Het waren rustige maanden voor de verkeerspolitie in Den Helder, zo merkt de politie dit weekend op via Facebook.

“Het was wat rustiger op straat en ‘gelukkig’ merkten we dat ook aan het aantal incidenten in het verkeer. Desondanks hebben wij in de maanden april en mei toch nog dertien personen aangehouden die onder invloed van drugs in of op een voertuig binnen de gemeente Den Helder reden. Daarnaast werden nog negen personen aangehouden die onder invloed van alcohol een voertuig bestuurden.”

Een 40-jarige man maakte het op 27 april wel heel erg bont. Hij bleek in zijn lichaam 1645 mg amfetamine per liter bloed te hebben. Hierbij is 50 mg de grens. De man had dus bijna 33 keer (!) de maximale hoeveelheid in zijn lichaam. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

“De afgelopen week merkten wij dat het aantal incidenten in het verkeer weer omhoog ging”, zo laat de politie weten.

1 REACTIE

  1. Hadden ze mooi de tijd gehad om die verkeersaso’s waar we er meer en meer van krijgen in de Helderse straten aan kunnen pakken, maar ja dat is helaas weer niet gebeurt…..

Comments are closed.