Tienermeisje mishandeld en beroofd, politie zoekt getuigen

11

Den Helder – Een 14-jarige Helderse is zaterdagavond rond 20.30 uur in de buurt van de rotonde van de Jan Verfailleweg en Texelstroom door twee personen beroofd van haar portemonnee.

Beide verdachten, een meisje en jongen, hadden hun gezichten bedekt. Een van hen, vermoedelijk de jongeman, droeg een bivakmuts. Het jonge slachtoffer is een aantal malen getrapt, onder meer in haar rug. Gelukkig is zij verder niet gewond geraakt.

Signalement van het meisje: Ongeveer 15 jaar oud, ruim 1.70m groot, sportief figuur, bleek gelaat en blauwe ogen. Zij droeg een zwarte hoodie en witte Adidas slippers met zwarte sokken. De jongen wordt door het slachtoffer rond de 17 jaar oud geschat en hij is ruim 1.80 m lang. Hij droeg een grijs Nike Tech fleece trainingspak en witte Nike Air-Force sportschoenen en hij gebruikte straattaal.

De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben, of informatie over deze straatroof. Heb je informatie? Bel dan met 0900-8844. Anoniem contact?. Bel dan met 0800-7000. Onder vermelding van onderstaand nummer.

11 REACTIES

  1. Maar……. het gaat omdat meisje wat beroofd is door leeftijd genoten en dat is erg,,, zal je maar gebeuren .. je voelt je nergens meer veilig. En die leeftijd genootjes, die géén opvoeding hebben genoten.. helaas… worden nooit meer gevonden… op naar de volgende beroving… kan allemaal in Nederland.

  2. en als ze gepakt worden krijgen ze mischien een taakstraf,das nog te weinig,dit is gewoon te erg om zo mier aan geld te komen,laat ze maar in de bak zitten,en als volwassenen behandelen,even een goed gesprek met de ouders van die schoffies.
    sterkte voor dat meisje

  3. Vind het knap dat het slachtoffer de twee daders zo exact weet te omschrijven. Dat wekt argwaan bij mij.

  4. Zeg nou zelf: beide verdachten (ik zou zeggen daders) hadden hun gezicht bedekt. Eén droeg ’n bivakmuts, waarschijnlijk de jongen. Die vervolgens op 17 jaar wordt geschat. Het meisje had ’n bleek gelaat en blauwe ogen. het verhaal wringt aan meerdere kanten.

  5. Wat het ook bijzonder maakt is dat dit geen rustige plek is waar zelden iemand komt, integendeel ik rijd er vaak en dan zijn er altijd anderen die op of rond deze rotonde aanwezig zijn.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.