Woningbrand na ‘rode vuurbal’

0

Den Helder – Net voor middernacht is zaterdagavond op het dak van een woning aan de Fazantenstraat brand uitgebroken. Achter het huis konden manschappen van de tankspuitwagen vanaf een plat dak het vuur bestrijden.

De brandweer heeft een hoogwerker ingezet om vanaf boven te blussen Onder de dakpannen was het vuur doorgelopen en de dakpannen zijn daar waar de brand woedde weggehaald. Volgens meerdere omstanders was er een rode vuurbal te zien geweest. Mogelijk is dit een vuurpijl geweest of een bol aan een parachute. Politie en brandweer konden dit ter plaatse niet bevestigen.

De brand is niet uitslaand geweest, de hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben erger voorkomen. De brand werd na enige tijd opgeschaald naar middelbrand en het korps van Julianadorp werd gealarmeerd. Deze zijn echter niet ter plaatse geweest omdat de brand meester was.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.