Zwembad deze week extra vaak open

2

Den Helder – Het zwembad opent deze week extra vaak de deuren, vanwege de verwachte warmte. Elke dag zijn van 14.00 tot 18.00 uur zijn alle buitenbassins geopend (peuter en kleuter bassin, wildwaterkreek en 25 meter buitenbassin) en kan gebruik worden gemaakt van de ligweide.

Reserveren (kaartverkoop) aan de kassa is gewoon mogelijk. Ouders zijn uiteraard ook welkom om te komen met hun kroost. Meer informatie via tel. 0223-628244.

2 REACTIES

  1. Waar is die tijd gebleven dat het buitenbad tot 21.00 uur open was. En dat je de badmeester nog lekker kon plagen of er in kon gooien zonder dat je een ontzegging kreeg voor een jaar. Het buitenbad is nu zo klein dat je elkaar gewoon in de weg zwemt. Geef mij maar het oude 50 meter buitenbad.

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.