Aanhouding wegens openbare dronkenschap

13

Den Helder – De politie heeft zondagmiddag een 29 jarige man aangehouden op de Spoorstraat. De man zorgde daar op straat, ter hoogte van een café, voor problemen.

Cafébezoekers, winkelend publiek en personeel hadden last van de man. De man had ergens zitten drinken en was stomdronken. Hij wilde bij het café nog wat drinken. Hij is op het politiebureau ingesloten ter ontnuchtering, waarna hij met een proces-verbaal is weggestuurd.

13 REACTIES

 1. zo hadden ze die vent die bij de coffeeshops buiten alle mogelijke verschrikkelijke scheldwoorden over blanken en Nederland aan het uitschreeuwen was ook wel mogen oppakken, maar dat mag tegenwoordig niet meer want dan gaan ze huilen over discriminatie, wat een land is dit aan het worden, en we laten het nog toe ook

   • nee hoor, heeft er niets mee te maken, die haal jij er bij, weet niet of je die vent hebt horen schreeuwen maar het is totaal van de zotte dat dit toegestaan wordt, het is dat er nog 4 van dat soort bijstonden (inclusief de compleet waardeloze verkeersregelaar)

    • nee hoor, heeft er niets mee te maken, die haal jij er bij..

     Het staat wel lekker in de tegenwoordige tijd, om de discriminatiekaart te voorschijn te toveren, bij elk redactioneel stuk..

     Terwijl er wordt verwezen naar een aanhouding vanwege dronkenschap.
     Vandaar mijn sarcastisch reply.

     • je hebt duidelijk die smurf niet horen schreeuwen anders had je wel anders gepiept, dat is er voor mij eentje die totaal niet matters en mag eens stevig aangepakt worden met die verschrikkelijke instelling en jij bent niet helemaal lekker in het pannetje volgens mij als je dit gaat verdedigen.

 2. “en jij bent niet helemaal lekker in het pannetje volgens mij als je dit gaat verdedigen.”

  als begrijpend lezen al een lastig “kunstje” is, wens ik je veel succes met je bekrompenheid..

  • als je met dit soort zielige drogredenen komt wens ik je succes op de vensterbank hoekje Koningstraat / Koningdwarsstraat gezellig mee schreeuwen met de hashrokende Nederland hatende subsidieslurpers

Comments are closed.