Bestuurder ramt tien auto’s in het Koggeschip

0

Den Helder – Een bestuurder is in de nacht van woensdag op donderdag, onder invloed van alcohol, tegen minstens tien voertuigen gereden en heeft veel schade gemaakt in Het Koggeschip en de Treilerstraat. Uiteindelijk is het voertuig tegen een muur tot stilstand gekomen. Hierop zijn twee personen aangehouden die momenteel vast zitten.

De eigenaren van de getroffen voertuigen hebben al reeds een brief in de bus gekregen met het verzoek om contact op te nemen met de politie. “Echter kan het zijn dat we een auto met schade hebben gemist. We willen de bewoners oproepen uw voertuig te controleren. Indien u schade constateert die er woensdag nog niet was, verzoeken wij u contact op te nemen met de politie Den Helder via 0900-8844 met referentienummer 2020147915. Maak eerst foto’s van de positie van uw voertuig en van de schade voordat u uw auto verplaatst”, zo laat de politie weten.

Vervolgens zal gekeken worden of de schade in verband gebracht kan worden met het incident van afgelopen nacht.