Bestuurlijke Vernieuwing van Duijnker naar Kos

13

Den Helder – De portefeuille Bestuurlijke Vernieuwing gaat van wethouder Remco Duijnker naar wethouder Pieter Kos. Het college heeft daartoe, in goed overleg, besloten.

De wijziging is niet geheel onverwachts. Duijnker maakte vorige maand als wethouder de overstap van Seniorenpartij naar Beter voor Den Helder en verloor daarbij 0,2 fte. Afgesproken was dat ook een deel van zijn takenpakket naar een ander zou gaan en dat is met deze overdracht dus gerealiseerd.

13 REACTIES

 1. in werkelijkheid , komt het er op neer , dat wij hier een overtollige wethouder hebben.. De wethouder van pizzakruimels.

 2. Leuk he…elkaar de bal toespelen…betekend… dat hun maandgeld… léés salaris gegarandeerd is…. en de tekorten…die er echt aankomen…wij moeten betalen. I Love D-H…alles kan hier.

 3. bestuurlijke vernieuwing laat me niet lachen, de functie wordt even overgeheveld tussen 2 dinosaurussen die alleen maar verouderd kunnen denken bijvoorbeeld over een pompeus veel te duur gemeentehuis in een tijd waar door digitalisering alles thuis geregeld kan worden en een gemeentehuis niet meer nodig is en hoe ze het beste kunnen blijven plakken aan het pluche, wat een flauwekul in deze gemeente van 7 te dure, verouderde en verveelde wethouders

 4. oh mijn god…..wat een zuurpruimen en een negativiteit. Misschien helpt het om wat minder azijn te drinken…

  • er is toch totaal niets positiefs over al die wethouders te verzinnen, het enige waar ze aan denken en voor zitten is voor zichzelf, anders had die afgekeurde BOA al lang ontslag genomen

 5. DIe arme Pieter Kos, als hij maar niet overwerkt raakt nu hij er taken bij krijgt van Duinker, de hofnar van onze locale Pizzabakker!

  M.M.Rietveld

 6. We hebben in Den Helder 3 wethouders die wat kunnen en 4 die totaal niets toevoegen en er zitten voor het geld. wie wie is mag je zelf beantwoorden.

 7. Vriend en Vijand zowel Coalitie als Oppositie zijn het regelmatig met mij eens gezien iedereen die ik op straat spreek of op mijn werk. De Hr. Kos steekt als Wethouder overal boven uit en laat overal zijn gezicht zien en is zeer slagvaardig met zijn taken bezig want ook Bestuurlijke Vernieuwing kan je aan hem overlaten. Daarom noem ik hem al Stiekem de Burgemeester van Den Helder of je het er nu mee eens bent of niet.

  • Precies en we kunnen het dus wel af met 3 wethouders zou ik zeggen. 😉 Scheelt een ton aan munten.

  • Zo is het Eduard!
   Alleen Martien Rietveld nog zien te overtuigen ……………

Comments are closed.